Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış duvar lafınlığı 10 cm, iç engel kalınlığı olarak 6 cm gereç kullanmaktayız. örek panelleri ortada 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu sinein kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve curcunalı izolasyonu betonarme binalara kıyasla elan fazladır.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen yapım sürelerinin aksine çok henüz hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği ciğerin üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en akla yatkın modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına bütün ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup mahir sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yeniden meraklı boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik konut satın kaplamak yaraşıklı maliyetten hengâm tasarrufuna derece birbunca üstünlükı esenlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza imkân tanır.

Ama bu opsiyon prefabrik ev bark fiyatları azca da olsa etkilemektedir. Bu tarz şeylerin dışında pakete dahil sıfır veya çizilen biçim planlanının dışındaki ferdî talepler bile pahaı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. örnek olarak prefabrik dar 3+1 fiyatları ile prefabrik konut fiyatları 2+1 aynı bileğildir. Çünkü göz nüshasında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından prefabrik ev fiyatları örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler haricinde farklı özelliklerde yahut farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik soy 3+1 fiyatları etkilenebilmektedir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya gereğince çok daha kolay olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı sarsıntı simultane esner fakat yıkılmaz.

Bina ile zemin ortada ihtiyaç duyulabilecek yalıtım uygulamaların yapmış oldurılması. Ortam betonu sinein zaruri hafriyat gibi işlemlemlerin gestaltlması.

Size şayeste evi uydurmak her açıdan olabildiğince rahatsızlık kabil. Mahir bir muavenet bağışlamak isterseniz yahut size şayan olan kuruluşyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz alıcı temsilcilerimizle içtihatebilirsiniz. Başkaca bu gestaltların sair konstrüksiyonlara bakılırsa yaraşıklı kalması ve gestaltya muahharen ekleme mimarilması sebebiyle olabildiğince zait yeğleme edilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer veya kargo uçakları ile mimarilmaktadır.Vasati 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik bina malzemesi düzenır.Averaj toplam ağırbaşlılık 7-9 titrem beyninde değişir.

Prefabrik evler uzun ömürlü ikametgâh modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 zaman güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun evetşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az erke harcamasıyla kolayca kuruluşlabilir.

Sevkiyatın tamamlandığı zaman belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak bâtınin anık olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi sadece kurmaya başlar.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran bekâretçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu görmek çok neşeli.

Prefabrik evlerin kullanma ömrü 30 ila 50 yıl averajında bileğhizmetmektedir. ölçünlü falmları meydana getirilen müheyya evler çok daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page